Mariola Bitner obejmuje stanowisko Associate w dziale Project & Development Services C&W

Mariola Bitner, Associate w dziale Project & Development Services, Cushman & Wakefield

Mariola Bitner, doświadczona i certyfikowana project manager, dołącza do działu Project & Development Services w polskim oddziale międzynarodowej firmy doradczej Cushman & Wakefield, obejmując stanowisko Associate. Mariola będzie wspierała kierownictwo działu w zakresie zarządzania operacyjnego i finansowego, obsługi kluczowych klientów wewnętrznych i zewnętrznych oraz współpracy z pozostałymi działami firmy zarówno w Polsce, jak i poza granicami kraju.

Mariola dołącza do Cushman & Wakefield z firmy AECOM, w której w ostatnich latach była odpowiedzialna za szereg zleceń i projektów międzynarodowych. Kierowała między innymi realizacją projektów w zakresie wystroju wnętrz i workplace strategy dla takich firm jak Huawei, Shell, Orange i HP.

Na stanowisku Client Account Manager, Mariola odpowiadała za region Europy. Odgrywała kluczową rolę w zarządzaniu portfelem nieruchomości biurowych klientów, współpracując na bieżąco z kierownictwem firmy oraz zapewniając stały kontakt pomiędzy wszystkimi interesariuszami w wielu krajach Europy oraz liniami biznesowymi. Mariola ma bogate doświadczenie w zakresie budowania zespołów projektowych i długofalowych relacji z klientami.