Tu jesteś:

Nowa restauracja w Magnolii Park

Do grona najemców Magnolia Park dołączyło bistro Gluten Appetit. W menu znajdują się się tradycyjne dania kuchni polskiej. Nowe bistro znajduje się na pierwszym piętrze Magnolia Park, obok restauracji Surfer. Gluten Appetit zajął powierzchnię 250 mkw.

Strefa restauracyjna w Magnolia Park powiększyła się właśnie o miejsce, w którym królują dania mączne. W menu znajdziemy kilka rodzajów pierogów min. z mięsem, ruskie czy z kaszą gryczaną i wędzonym twarogiem. Restauracja serwuje także pyzy, gnocchi i makarony.

- Gluten Appetit powstał z pasji do tradycji oraz potrzeby przypomnienia, jak wspaniała jest polska kuchnia. Skupiamy się na daniach przygotowanych z najlepszej mąki z Dolnego Śląska. Proponujemy potrawy w klasycznych odsłonach oraz nasze własne smaki – zaprasza Radosław Olszewski, właściciel Gluten Appetit.

Gluten Appetit to znane i lubiane miejsce na kulinarnej mapie Wrocławia. Nowo otwarte bistro w Magnolia Park to drugi lokal pod szyldem tej marki w mieście. W planach jest już otwarcie trzeciego. Bistro znalazło się w prestiżowym przewodniku wydawanym przez Label Magazine, Urban Guide oraz BMW, w gronie najciekawszych miejsc w Polsce. Na portalach kulinarnych Gluten Appetit jest oceniany bardzo pozytywnie.

W strefie restauracyjnej działają też takie marki jak Burger King, Express Kuchnia Marche, Express Oriental, KFC, Mr Chilly, North Fish, Ohh! Sushi & Grill, Pizza Hut, Subway czy otwarte niedawno Salad Story. Ofertę gastronomiczną uzupełniają restauracje, kawiarnie i lodziarnie zlokalizowane na parterze, m.in.: Costa Coffee, Cukiernia Sowa, Dom Lodów Barton, Karmello, Kuchnie Świata i Starbucks.

Średnia ocena

Na podobny temat

Komentarze

Zaloguj się aby móc dodawać nowe komentarze.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×