Tu jesteś:

Meksykańska kuchnia w Libero

Papa Diego, zupełnie nowa marka na kulinarnym rynku, zaproponuje gościom kuchnię meksykańską pełną. Marka, którą tworzy FoodioConcepts–spółka z grupy Helios należącej do Agory–swój pierwszy lokal w południowej Polsce otworzy w katowickim Libero.

FoodioConcepts to firma założona przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, doświadczonych managerów z branży restauracyjnej, którzy współtworzyli i zarządzali m.in. warszawskimi restauracjami Blue Cactus, Iguana Lounge i Hard Rock Cafe.

Średnia ocena

Na podobny temat

Komentarze

Zaloguj się aby móc dodawać nowe komentarze.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×