Tu jesteś:

McDonald's testuje nowy koncept

Restauracja McDonald's w Warszawie przy al. Jerozolimskich

McDonald's w Stanach Zjednoczonych otworzył pierwsze lokale Build Your Burger, w których klienci sami komponują sobie składniki do kanapek. Podobną ofertę można znaleźć także w polskich restauracjach tej sieci – donosi Gazeta.pl

Lokale typu Build Your Burger oraz oferta dobierania składników samemu - to dopiero testy i sieć jeszcze nie wie, czy wprowadzi taką możliwość na stałe.
W Stanach Zjednoczonych wszystko działa samoobsługowo. Klient nie podchodzi do kasy, tylko wybiera w tablecie poszczególne składniki, rodzaj bułki, sosy, może nawet zdecydować, ile będzie ważył kotlet w bułce. Wszystko potem składa obsługa restauracji.

W Polsce jest nieco inaczej - nie wszystkie restauracje sieci są objęte ofertą dobierania składników. Co więcej, w tych, które ją mają, nie wszędzie oferta wygląda tak samo. W jednej restauracji można modyfikować na przykład skład Big Maca, a w innej - McWrapa – informuje Gazeta.pl

Źródło: Gazeta.pl

Średnia ocena

Na podobny temat

Komentarze

Zaloguj się aby móc dodawać nowe komentarze.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×