Tu jesteś:

Lepione w Galerii Echo

Restauracja Lepione – nowy koncept z szerokim wyborem dań kuchni polskiej, świeżych i ręcznie robionych na oczach gości – wzbogacił niedawno ofertę gastronomiczną kieleckiej Galerii Echo.

Lokal Lepione stawia nacisk na różnorodność i jakość potraw. Aby ułatwić wybór są one podawane w systemie bufetowym, a zapłata za posiłek następuje przy kasie. Idealny dla rodzin obiekt urządzony w przyjemnej estetyce bazującej na jasnych kolorach podzielono na trzy strefy. W pierwszej przygotowano wspomniany już wybór potraw mącznych oraz dodatki, w drugiej dania mięsne, natomiast w trzeciej czekają na gości świeże sałatki oraz desery. Dodatkowym elementem karty dań są zupy i wyciskanie na miejscu soki.

Lokal z tak bogatą ofertą dań dopasowanych do rozmaitych gustów stanowi nowość na gastronomicznej mapie. Przede wszystkim bazujemy na zdrowych, ekologicznych oraz sezonowych składnikach, co jest gwarancją  jakości i smaku. Oprócz dań będących odpowiedzią na tradycyjne gusta, takich jak pierogi, które będą zaskakiwać nowymi nadzieniami, czy tradycyjny schabowy, przygotowaliśmy też szeroki wybór produktów dla osób odżywiających się świadomie i dbających     o linię  m.in. świeże sałatki i autorskie zestawy pysznych świeżo wyciskanych soków – powiedziała Agnieszka Żółkiewicz – Project Manager w firmie Wrocławska Akademia Kulinarna, będącej właścicielem marki.

–   Jako najpopularniejsze centrum handlowe w regionie stale dbamy o poszerzanie oferty dla naszych klientów. Jesteśmy zadowoleni, że Lepione, koncept gastronomiczny, prezentujący bardzo nowoczesne podejście do oferowania posiłków został naszym najemcą  –  stwierdził Jakub Ociepka, asset manager odpowiedzialny za Galerię Echo w EPP .

Średnia ocena

Na podobny temat

Komentarze

Zaloguj się aby móc dodawać nowe komentarze.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×