Tu jesteś:

NAI EstateFellows wprowadza modernizacje w Kupcu Poznańskim

Nowoczesny wygląd wejścia i holu windowego, wygodna strefa relaksu na zewnętrznym tarasie oraz efektowny mural na jednej z zewnętrznych ścian – modernizacje w Kupcu Poznańskim idą pełną parą, a do końca roku pojawi się jeszcze kilka nowości.

Rok 2018 rozpoczął się w Kupcu Poznańskim zmianami. Całkowicie zmodernizowano wejście biurowe od strony ul. Strzeleckiej. Na ścianach i podłogach zastosowano białe spieki, a całości dopełniła ściana z żywego mchu. Także hol windowy i toalety na 5 piętrze okryte zostały białym spiekiem i oświetlone rozwiązaniami ledowymi. Wymieniono również na nowe cztery z pięciu wind w budynku.

W czerwcu natomiast zakończył się remont powierzchni całego korytarza na piątym piętrze budynku- odświeżono ściany i położono nową, efektowną wykładzinę dywanową, poprawiając komfort użytkowników biur. Aranżacji dopełniły oprawione w piękne ramy, czarno-białe postery autorstwa Szymona Brodziaka z Brodziak Gallery.

Sezon letni w Kupcu Poznańskim otwarty został na nowo zaaranżowanym tarasie zewnętrznym na II piętrze. Nowa strefa relaksu to sofy, krzesła i ławy ogrodowe. Dla amatorów posiłków na świeżym powietrzu część tarasu to również wygodne stoły i krzesła. Całości dopełnia nowoczesna zieleń i lampiony oraz żagle przeciwsłoneczne.

Ciągnąca się przez 3 piętra, wysoka ściana w części biurowej budynku nabrała kolorów. Właśnie zakończyły się pracę nad wielkim muralem- malowidłem ściennym nawiązującym do nowoczesnego, biznesowego, często informatycznego charakteru Najemców, mających swoje biura w Kupcu.

Idąc z ekologicznym duchem czasu i wychodząc naprzeciw potrzebom najemców i klientów, w Kupcu Poznańskim zwiększono też liczbę stojaków rowerowych, przejrzyście oznakowano miejsca rowerowe i zastosowano wysokiej rozdzielczości monitoring, zwiększający bezpieczeństwo pozostawionych rowerów. Nowe oznakowanie zyskał cały parking. Pojawiły się dobrze widoczne oznaczenia wind i wejść oraz kierunków wyjazdu, ułatwiając tym samym nawigację w budynku.

Planów i ich realizacji wciąż przybywa, do końca roku Kupiec nie zwolni tempa. Niebawem rozpocznie się remont powierzchni 3 piętra oraz wejścia od strony ul. Wrocławskiej. Pojawi się dodatkowa winda i recepcja w eleganckim stylu. W części handlowej niebawem również pojawi się coś nowego - strefa coworkingowa.

Średnia ocena

Na podobny temat

Komentarze

Zaloguj się aby móc dodawać nowe komentarze.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×