Tu jesteś:

Restauracja Meating Point w 3T Office Park w Gdyni

Meating Point wybrał 3T Office Park w Gdyni na lokalizację swojej kolejnej restauracji. W połowie 2021 roku, po oddaniu budynku do użytkowania, restauracja zajmie 646 mkw. powierzchni w jednej z trzech wież biurowca. Meating Point prowadzi obecnie 11 punktów restauracyjnych w 5 miastach w Polsce.

Cieszymy się z podpisania umowy z najemcą z branży gastronomicznej. Tego rodzaju usługi z pewnością dodatkowo uatrakcyjniają naszą biurową ofertę. Jest to kolejne potwierdzenie świetnej lokalizacji biurowca, ponieważ Meating Point starannie dobiera otoczenie do charakteru prowadzonej działalności. To kolejny – czwarty, potwierdzony w ostatnich tygodniach najemca w 3T Office Park. W marcu niemal 2,5 tys. mkw. na dwóch piętrach w biurowcu wynajął przedstawiciel branży morskiej i energetycznej - firma Wartsila Polska Sp. z o.o. Restauracja doskonale uzupełnia różnorodną ofertę biurowca już reprezentowaną przez przedszkole Mały Einstein oraz centrum medyczne Medicover - komentuje Sergiusz Gniadecki, inwestor biurowca, prezes zarządu 3T Office Park Sp. z o.o.

Trójmiasto w ostatnich latach zajmuje czołową pozycję w rankingach rozwoju gospodarczego. Widzimy jak z roku na rok coraz częściej wybierane jest przez inwestorów oraz deweloperów. Uważamy, że Gdynia to idealne miejsce dla prestiżowych biurowców, dlatego też decydowaliśmy się na 3T Office Park, w którym widzimy ogromny potencjał. Uważamy, że zasługuje na restauracje o podwyższonych standardach - takich jak nasze. Meating Point to miejsca stworzone z myślą o osobach zapracowanych, które cenią różnorodną, zdrową kuchnię i chcą zadbać o swoją dietę. Wybierając zdrowe i świeże produkty od lokalnych dostawców ułatwiamy zbilansowane i urozmaicone odżywianie osobom, które do wydajnej pracy potrzebują wartościowej diety mówi Przemysław Kowalski, prezes zarządu Foodservice Investment Group sp. z o. o.

Koncepcja lokali gastronomicznych Meating Point jest odpowiedzią na potrzeby pracowników biurowców, miejscem do spędzenia zarówno przerwy obiadowej, jak i spotkania biznesowego. Meating Point do współpracy przy tworzeniu lokali zaprasza zawsze zespół profesjonalistów, w tym również doświadczone studio projektowe. Dzięki temu powstają nowoczesne i przemyślane wnętrza. Restauracje są do siebie podobne pod względem oferty, ale właściciel stara się nadawać im regionalny charakter.

Średnia ocena

Na podobny temat

Komentarze

Zaloguj się aby móc dodawać nowe komentarze.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×